2
Evroliga

FOTO: Instagram / Miloš Teodosić

OVO SE ČEKALO: Teodosić dobio ponudu od košarkaškog velikana koju će teško odbiti!

Objavljeno: 02.07.19 u 23:40

Interesovanje za srpskog košarkaša ne jenjava. Nakon Virtusa i Olimpijakosa još jedan košarkaški velikan juri potpisi Miloša Teodosića.

Mediji u Turskoj danas su preneli informaciju da je Makabi iz Tel Aviva zainteresovan za potpis našeg plejmejkera. ‘Ponos Izraela’ spreman je da ode korak dalje od konkurenata i ponudi Teodosiću tri miliona evra za dvogodišnji ugovor.

Od kada je Teodosić dobio otkaz u Los Anđelesu vodi se licitacija gde bi mogao da nastavi karijeru. Prvi kandidat svojevremeno je bio Virtus iz Bolonje, a kada je u klub stigao Đorđević ova opcija delovala je kao realna priča. Ipak, Prvu ponudu je Teodosić odbio, potom je usledila malo jača, ali ne dovoljno da ga odmah privoli za potpis. Umešao se i Olimpijakos čiji je dres već nosio, a sada kao glavni kandidat isplivao je Makabi. Pored toga mogla bi da presudi i želja Teodosića da igra u Evroligi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jelena Brooks sa sinom ❤️

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter