0
AdmiralBet ABA Liga

‘BOMBA’: Tomić zvao nekadašnjeg krilnog centra Partizana, sada vedetu PAO-a!

Objavljeno: 02.07.19 u 21:30

Crvena zvezda po svemu sudeći pravi tim koji će pokušati da se domogne TOP 8 faze Evrolige, evo ko je nova meta.

Ugovori su produženi sa ključnim igračima iz prošle sezone. Od pojačanja stigao je Derik Braun iz Anadolu Efesa. Tu izgleda da nije kraj dovođenju visokih igrača, naime kako prenosi grčki portal ‘SDNA’, trener Crvene zvezde Milan Tomić zvao je Džejmsa Gista.

Navodno, šef stručnog štaba crveno-belih i Gist su se sreli u Grčkoj pre nekoliko dana i razgovarali o mogućoj saradnji. Amerikanac je slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Panatinaikosom.

Džejms Gist je evropsku karijeru upravo počeo u Srbiji, ali dresu Partizana. Sa Partizanom je uzeo triplu krunu 2011. godine (ABA, Superliga, Kup Radivoja Koraća), a bio je i najkorisniji igrač Kupa. U protekloj sezoni beležio je 7,8 poena, 3,5 skokova i 1,2 asistencije, uz jednu ukradenu loptu u Evroligi kao igrač ‘zelenih’.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KK Crvena zvezda na Tviteru čestitao Divcu (njihovom bivšem igraču)ulazak u Kuću slavnih!

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Sad se postavlja pitanje da li bi Crvena zvezda Amerikanca koristila na poziciji ‘petice’, jer na ‘četvorci’ već ima novajliju Derika Brauna, Mohameda Fajea i mladog Borišu Simanića.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter