5
Evroliga

Partizan je dugo figurirao kao favorit za dobijanje specijalne pozivnice Evrolige, ali je sada ’pao u drugi plan’.

JAKO LOŠE VESTI: Novi kandidat u igri, Partizan gubi trku za ’vajld-kard’ Evrolige?!

Objavljeno: 22.06.19 u 14:46

Partizan je dugo figurirao kao favorit za dobijanje specijalne pozivnice Evrolige, ali je sada ’pao u drugi plan’.

Makar tako prenose brojni renomirani evropski mediji, pozivajući se na izvor poznatog litvanskog novinara Erikasa Kirvelaitisa.

U pitanju je Zenit iz Sankt Peterburga, koji je finansijski dosta imućniji od beogradskih crno-belih, što Đordi Bertomeu svakako vidi kao prednost.

Ipak, ruski tim još uvek nije zvanično podneo prijavu za dobijanje ’vajld-karda’, pa nada Partizana još uvek tinja. U suprotnom, procenjuje se da bi teško isparirali i da bi Zenit imao prednost.

Takođe, još su u konkurenciji ruski Uniks i Ritas, a spominjali su se i Lokomotiva Kubanj, Darušafaka i Budućnost.

Videćemo hoće li Srbija imati dva predstavnika u Evroligi ili će ostati samo na jednom kao šampionu Jadrana, Crvenoj zvezdi.

0
0

5 Komentara

  1. Увијек постоје изузеци. Али, да ли стварно мислите да би из евролиге лоповске изабрали прије срце, љубав и Партизан у односу на паре, паре и паре ѕбило ког клуба који их има?

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne znam uopšte načemu ste zasnivali optimizam. I laiku je bilo jasno da je to bio samo plod mašte. Ali šta bi navijači pričali tri mjeseca da im nije davana lažna nada ?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter