2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

POČELA REKONSTRUKCIJA ‘PIONIRA’: Radovi gotovi do početka košarkaške sezone…

Objavljeno: 21.06.19 u 16:15

Dugo najavljivana rekonstrukcija dvorane ‘Aleksandar Nikolić’ počela je danas i trajaće sve do kraja septembra.

Grad Beograd uložio je dva miliona evra, a dvorana će biti proširenog kapaciteta sa 6.300 na 8.000 mesta. Evo šta je o samoj rekonstrukciji popularnog ‘Pionira’ rekao zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

– U dvorani će biti urađen potpuno nov parket, novi koševi, toalet, ventilacija, klima i biće postavljena nova rasveta. Imaćemo i nova sedišta, dvorana će biti komfornija, ali ne izlazi iz postojećih gabarita, tako da će posao i moći da bude završen do kraja septembra. Sanacija će biti urađena po FIBA standardima i ovde će moći da se igraju sva košarkaška takmičenja. Nažalost, gotovo pet decenija ovde nije ulagano ništa, dvorana je bila u takvom stanju da je gotovo bilo nemoguće igrati međunarodna takmičenja. Posle ove rekonstrukcije, međunarodna takmičenja će moći da se igraju i ovo će po mom mišljenju biti najlepša dvorana koju imamo – istakao je Vesić za ‘Beograd.rs’.

Nema šta, nova dvorana čeka košarkaše Crvene zvezde, pošto se Partizan seli u ‘Beogradsku arenu’.

0
0

2 Komentara

  1. Nemoj samo da napravite od pionira beograd na vodi kao Ada Mol da posle prve kise plivamo na pioniru kao na bazenu vesicu strucnjace

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter