0
Košarka

FOTO: Screenshot

ZVEZDA SA OVOM PONUDOM NE MOŽE: Evo koliko Virtus nudi Teodosiću…

Objavljeno: 15.06.19 u 14:13

Srpski kapiten bez kluba je od februara, a od septembra mogao bi da obuče dres italijanskog Virtusa.

Nije želeo Miloš Teodosić odmah na evropske parkete, cilj mu je bio da se oporavi od povreda i polako spremi za nastupe u dresu reprezentacije Srbije na Mundobasketu u Kini. Međutim, sada je došao red da se izabere klub u kom će nastupati od sredine septembra.

Navijači Crvene zvezde su se ponadali da novac više neće imati veliku ulogu kod Miloša Teodosića i da će obući crveno-beli dres. Ipak, to više nije realno, Teo na stolu ima ozbiljnu ponudu.

Naime, kako piše novinar ‘Korijere delo sport’ Luka Muelo, Virtus Bolonja, koju sa klupe predvodi selektor Srbije Aleksandar Đorđević, pojačao je ponudu za srpskog plejmejkera. Navodno, nude mu platu između 2 i 2,5 miliona evra.

Očekuje se da iskusni košarkaš u narednih nekoliko nedelja donese odluku o ponudi italijanskog kluba, koji će se sledeće sezone najverovatnije takmičiti u Evrokupu, drugom po jačinu klupskom takmičenju u Evropi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter