Srpski košarkaški reprezentativac i promoter brenda ‘Najk’, Bogdan Bogdanović, organizovaće ovog juna treći po redu košarkaški kamp za mlade talente iz celog regiona.

Kamp će se održati u periodu od 21. do 23. juna na terenima Košarkaškog kluba Partizan na Kalemegdanu, a učestvovaće devojčice i dečaci uzrasta od 13 do 15 godina.


Ovaj kamp ima za cilj da na jednom mestu okupi mlade nade regionalne košarke i omogući im da uz nadzor i lekcije Bogdana Bogdanovića, steknu vredna iskustva i nauče nove košarkaške tehnike. Osim što doprinosi košarkaškom razvoju učesnika, kamp omogućava svim ljubiteljima košarke da sa tribina prate treninge, ali i da čuju korisne savete jednog od naših najboljih košarkaša. Pored brojnih sportskih aktivnosti, na dan zatvaranja, u nedelju 23. juna, biće organizovan spektakularni koncert na košarkaškim terenima koji priprema grupa THCF.

FOTO: Kamp Bogdan Bogdanović

U video klipu koji najavljuje ovaj događaj, Bogdan Bogdanović otkriva mladim nadama koja je tajna njegovog uspeha i sa kojim sve preprekama se sportisti susreću na putu ka uspehu.

Bogdan Bogdanovic Basketball Camp 2019 from Aleksandra Mirkovic on Vimeo.