Odigrana je druga utakmica finala i kao po pravilu došao je red za nove kazne.

Naslutio je Andrea Trinkijeri na konferenciji za novinare, šta se može desiti dan kasnije.


Tako je i bilo. Posle njegovih reči ‘Ako me liga kazni što nisam u košulji i sakou, ja ću njih da kaznim’, na adresu kluba će stići uplatnica sa iznosom od šest hiljada dinara i to zbog neadekvatnog odevanja na konferenciji za štampu. Uz kaznu je dodata i napomena da ukoliko je temperatura preko 25 stepeni, trener ne mora da nosi sako, već može da bude samo u košulji i pantalonama.

Kazna zbog majice trenera crno-belih je simbolična, u odnosu na onu od 108 hiljada dinara, koliko će klub morati da plati zbog ponašanja navijača.

– Partizan se kažnjava novčanom kaznom od 108.000 dinara zbog toga što je u gledalištu upaljeno nekoliko baklji (što se ponavlja treći put) od kojih je jedna napravila dim koji se spustio do terena i zbog toga što su gledaoci polili deo terena tečnošću, pa je zbog brisanja utakmica prekinuta kratko vreme. Takođe su bacali na teren veoma veliki broj sitnih čvrstih predmeta, stoji u zvaničnom saopštenju.

FOTO: STARSPORT

Sa druge strane centar Crvene zvezde Dušan Ristić kažnjen je sa šest hiljada dinara zbog tehničke greške. U ovom saopštenju izdvaja se i napomena da organizatori utakmice moraju da zaštitnom ogradom moraju da zaštite deo gde sudije proveravaju sporne odluke, kako ne bi bili ugroženi gađanjem od strane publike.