1
Košarka

Direktor KLS Leon Deleon objavio je saopštenje u kom je izrekao kazne 'večitim' rivalima nakon prve utakmice finala plej-ofa.

ŽESTOKE SANKCIJE: Superliga objavila kazne zbog jučerašnjih dešavanja, Zvezda i Trinkijeri na najvećem udaru!

Objavljeno: 11.06.19 u 11:47

Direktor KLS Leon Deleon objavio je saopštenje u kom je izrekao kazne ‘večitim’ rivalima nakon prve utakmice finala plej-ofa.

U meču koji je izazvao burne reakcije trenera Partizana Andree Trinkijerija zbog protesta na suđenje, što je prouzrokovalo i njegovo isključenje, a potom i najavu Partizana da bi mogao da istupi iz dalje borbe, Crvena zvezda je slavila sa 98:94 i tako povela u finalnoj seriji.

To nije opravdanje za vređanja navijača Crvene zvezde upućena upravo Italijanu, kome je sa tribina dvorane ‘Aleksandar Nikolić’ skandirano ‘Ustašo!’ i leteli su predmeti na parket. Zbog toga će Crvena zvezda morati da plati 84.000 dinara.

Kažnjen je i trener Partizana sa ukupno 60.000 dinara, a takođe je i opomenut da ne sme komentarisati suđenje, nakon što je posle meča Trinkijeri rekao: ‘Ovo je sramota!’

Kažnjen će biti i Partizan, jer nije obezbedio igrača pored trenera na zvaničnoj konferenciji za medije i moraće da plati 18.000 dinara, dok će Aleks Renfro morati da plati 6.000 dinara zbog svoje tehničke greške.

Takođe, opomenute su i sudije kako bi u nastavku finalne serije češće koristile video proveru spornih odluka.

0
0

1 Komentara

  1. MALA KAZNA ZA VELIKE I
    SRAMNE UVREDE. OVIM
    UVREDAMA NAVIJACI ZVEZDE ZIGOSALI SEBE. DA
    JAZNA MNOGO MALA ,
    NIKAKVA ZA KLUB. DRZAVA
    CE TO POZLATITI. JADNO !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter