23
Košarka

FOTO: STARSPORT

VELIKA BURA: Mijailović se oglasio putem Tvitera, Partizan blizu istupanja iz finala?!

Objavljeno: 10.06.19 u 21:44

Prvi čovek crno-belih oglasio se nedugo nakon prve finalne utakmice Superlige.

Partizan je izgubio na startu serije od Crvene zvezde rezultatom 98:94.

Ostoja Mijailović je putem Tvitera obavestio javnost i navijače da će se sutra u klupskim prostorijama razmatrati nastavak takmičenja u domaćem prvenstvu, odnosno istupanje iz Superlige. Nezadovoljan kriterijumima u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ večeras, predsednik crno-belih napisao je sledeće:

– KK Partizan ne dozvoljava da njegovi igrači i treneri budu izloženi stvarima koje nemaju veze sa sportom i učiniće sve da ih od skandala poput večerašnje utakmice zaštiti! Već ujutru imamo sastanak na kojem ćemo najozbiljnije razmotriti ima li poente nastaviti učešće u KLS, napisao je Mijailović.

0
0

23 Komentara

  1. Kakav bezobrazluk, da je bilo malo barem malo normalnije suđenje bilo bi više od 20 razlike u korist Zvezde.
    Pa šta očekivati da sudija uradi posle onakvih unošenja u lice od strane trenera, ulaska u teren, od MAJMUNSKI GODINE skakanja Renfroa …
    Ma nek istupe iz takmičenje i zajedno sa Megom i Budućnost oforme svoju ligu i bore se za CRNOGORSKU titulu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako je ova crvena zvezda toliko jaka i mocna,kako nas to veceras nije razbucala,vec na misice i uz ovoliku pomoc sudija i na sve to iskljucenje trenera..ne bih se previse radovao da sam navijac zvezde

    0
    0
    Odgovori
  3. Mi kradeniii pola sata tekmeee a stoka kuka dobili sansu sudije gurale i nistaaaa…hahhshaaa…iskljucenje zasluzeno…standardni grobarski spin…poslije 92 god.niste klub vec gomila oboljela i vise nikad necete biti klub…..

    0
    0
    Odgovori
  4. Нема поенте наставити јер биће лагано 3-0 за регионалног првака!!!А како да вам дају да играте кошарку,кад ви играте рагби!!!Тринки кме кме кме.

    0
    0
    Odgovori
  5. PARTIZAN MORA DA POSTAVI ULTIMATUM ILI COVIC SUDI SLEDECU ILI DA NE IGRAMO! SAMO NECE ONI ,JER COVIC NE MOZE BAS OVOLIK OD ANAVLACI! GANI MUSAVI TALIBANI AL VAS BRE NIJE SRAMOTA. NEMOJTE SAMO DA MI KAZETE MI NAVIJAMO ZA MUTANTA MI ZA SRAM NE ZNAMO!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter