9
Košarka

Dosta bure podiglo se posle večerašnje, prve utakmice finalne serije Superlige.

ANDREA TRINKIJERI: Vređaju me čitavu utakmicu, Stefanu Jankoviću pozlilo

Objavljeno: 10.06.19 u 22:17

Dosta bure podiglo se posle večerašnje, prve utakmice finalne serije Superlige.

Crvena zvezda je kao domaćin u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ pobedila sa 98:94.

Partizan u ovoj utakmici do kraja nije vodio Andrea Trinkijeri koji je početkom četvrtog perioda dobio dve tehničke i isključujuću grešku nakon prigovora.

– Ako već mora da se plati kazna, neka to bude pošteno. Ne treba oni koji moraju da budu neprimetni da rešavaju utakmice, pogotovo finala. Sramota je jer nas nisu pustili da igramo košarku, sa 42 slobodna bacanja i vređenje tokom cele utakmice. To nije poštovanje… Znam kada preteram u reakciji, moj posao jeste da budem na ivici i da priznam kada je pređem, ali ovo danas…

Italijanski strateg je govorio i o lošim uslovima u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.

– Danas nije bilo uslova za igru, Stefanu Jankoviću je čak pozlilo od vrućine. Nije problem za mene, ja ću smršati 300 grama, igračima je teško.

0
0

9 Komentara

  1. Daj covece ne kaki nisu vas pustili da igrate kosarku kakvu da tucete ljude po rukama da ih namerno gurate sa ledja da ljudi lete u reklame da se klizate po terenu sa loptom u rukama kad se rezultat lomi da glumite faulove da se bacete kao da vas.je kasikara pogodila stvarno ne znam kako te nije sramota da izlazis na konferenciju sa takvom izjavom a sto se Mustafe tice tek cevda mu bude muka

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter