0
AdmiralBet ABA Liga

Ostaće mladi stručnjak na klupi Zadrana.

U ZADRU NIŠTA NOVO: Ante Nazor ostaje na klupi

Objavljeno: 06.06.19 u 18:12

Ostaće mladi stručnjak na klupi Zadrana.

Po treći put u više od deceniju dugoj trenerskoj karijeri je Ante Nazor prošle godine postao trener Zadra.

Tada je zamenio Aleša Pipana i dobio poverenje kluba koji mu je dao novi, dvogodišnji ugovor. Uspeo je Nazor da izbori opstanak sa Zadrom koji je na kraju sezone bio 11. u ABA ligi, dok je odlične rezultate pravio u hrvatskom šampionatu gde je bio prvi na kraju regularnog toka, da bi potom izgubio od Cedevite u plej-ofu sa 3:2.

– Velika je privilegija biti trener Zadra, zato sam srećan što smo produžili suradnju, našli se na istom putu i košarkaškoj filozofiji. Puni entuzijazma okrenuti smo prema novoj sezoni, a već juče smo počeli da radimo na svim poljima kako bi bila što bolja i uspešnija, rekao je Nazor.

Trenersku karijeru je Ante Nazor počeo kao pomoćnik u mlađim kategorijama hrvatskog nacionalnog tima, da bi potom postao i selektor. Prvi klub preuzeo je 2012. godine, upravo Zadar, a u karijeri je još vodio Split, MZT i Cibonu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter