3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Crvena zvezda poslala poziv Amerikancu, stiže pojačanje za EL!

Objavljeno: 04.06.19 u 21:42

Crvena zvezda bi uskoro mogla da dobije prvo pojačanje za Evroligu, evo o kome je reč.

Crveno-beli su se večeras plasirali u finale domaćeg prvenstva, ali je uprava kluba na čelu sa Nebojšom Čovićem već posle osvajanja ABA lige krenula da kuje planove za Evroligu. Prvo pojačanje je već naciljano i ponuda je poslata u Moskvu.

Reč je o dobro poznatom beku Čarlsu Dženkinsu. Amerikancu sa srpskim pasošem ističe ugovor sa Himkijem i neće dobiti novi. Crvena zvezda želi to da iskoristi i po treći put vrati Đenku na Mali Kalemegdan.

FOTO: STARSPORT

Kako HotSport saznaje, poziv je upućen Amerikancu i čeka se njegov odgovor. Takođe, kako naš portal saznaje i sam trener Milan Tomić želi Dženkinsa u ekipi. O ‘Delijama’ ne bi trebalo ni polemisati, čini se da nas kraj KLS Superlige i VTB lige dele od Đenkinog povratka u Beograd.

Na tragu informacije: Mirko Marković

 

ZAPRATITE NAJJAČU SPORTSKU INSTAGRAM STRANICU – HOTSPORT.R

 

0
0

3 Komentara

  1. Delije su oni sto dodju u grupi i popne se neko na neku sipku, okrene i diriguje navijanjem….Ja se osecam kao veliki Strastveni navijac Crvene Zvezde od kad znam za sebe, u toj grupi bi bio verovatno najstariji….Stoga zelim da kazem da za misljenje te grupe mi i nije stalo jer ta ista grupa zadnjih godina samo steti klubu, prava podrska je izostala pa se dovodi u pitanje njihova navijacka opredeljenost !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter