0
Košarka

(FOTO: STARSPORT)

OGNJEN DOBRIĆ PRED MEGU: Jaka odbrana vodi do lakog napada, navijači dođite!

Objavljeno: 01.06.19 u 15:05

Crvena zvezda u polufinalu Superlige Srbije sastaje se sa ‘starim znalcem’ Ekipom Mega Bemaksa.

Ekipe Crvene zvezde mts i Mege, ove sezone imale su priliku kroz utakmice u regionalnom takmičenju i nacionalnom kupu dobro da se upoznaju. Crvena zvezda je slavila u oba meča u regionalnom takmičenju (78:68 u Sremskoj Mitrovici i 100:76 u Beogradu), dok je u polufinalnu „Kupa Koraća” bilo 92:73 za Crvenu zvezdu:

Ognjen Dobrić svestan je da nema nepoznanica pred ovaj meč.

– Dobro poznajemo ekipu Mege, igrali smo tri puta ove sezone sa njima. Mlada ekipa, igraju agresivno, posebno u odbrani, rastrčani su, a tokom sezone sticali su iskustvo igranjem u regionalnom takmičenju. U tim im se vratio Bitadze, a doveli su i Ilića Iz Igokee. Dakle, svoje ambicije imaju , sigurno će pokušati da iskoriste i najmanju šansu i pokušaju da dođu do pobede. Međutim, i naše ambicije se znaju, ali moramo da idemo utakmicu po utakmicu. Ova prva u polufuinalu je najvažnija, vrlo je važno da smo kompletni, dobro treniramo, i spremno dočekujemo ovu utakmicu, rekao je Dobrić.

Košarkaš crveno-belih je potom otkrio recept po kome Zvezda može do pobede.

– Recept se zna – jaka odbrana koja otvara mogućnost lakih poena u napadu, i bez padova koncentracije koji u ovoj fazi mogu da koštaju. Pozivam navijače da nam pruže podršku u borbi za još jedan trofej, jer se videlo i u završnici ABA lige koliko nam znače “ rekao je Ognjen Dobrić pred prvi polufinalni meč Superlige.

FOTO: STARSPORT

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter