Krilni centar govorio je o mogućem povratku u crno-beli tabor, ali i nacionalnom timu…

U dva mandata Milan Mačvan nosio je dres Partizana, a sada se spekuliše da bi mogao da zajedno sa Draganom Milosavljevićem i Milenkom Tepićem mogao da se vrati u taj klub.


Srpski reprezentativac oporavlja se od teške povrede koju je zadobio kao igrač Bajerna, spekuliše se da bi karijeru mogao da nastavi u Virtusu kod Aleksandra Đorđevića, ali i četi Andree Trinkijerija…

– Svi znaju da navijam za Partizan i dolazio sam dva puta. Rekao sam da ne mogu da pravim planove. Želim da budem zdrav. Prvo moram da vidim da li mogu da se vratim na teren nakon dve teške povrede. Onda tek mogu da razmišljam da li bi me želeli oni, ili neki drugi klub. Važno je da se klub vrati na stare staze, da dolaze kvalitetni stranci, što se izgubilo u nekom prošlom periodu. Partizan je moj klub, pratim ga i sad, videćemo, to je sve što mogu da kažem, rekao je Mačvan za ‘Nezavisne’.

FOTO: STARSPORT

Osvrnuo se dvadesetdevetogodišnji košarkaš i na nacionalni tim.

– Primarni cilj mi je da budem zdrav. Dok ne izgubiš zdravlje, ne znaš šta je najbitnije. Planove ne pravim, poučen izlaskom iz prve povrede. Cilj je da budem zdrav pa ćemo videti u kakvom sam stanju.

Vest da će Nikola Jokić biti deo reprezentacije na Svetskom prvensvu u Kini oduševila je ovdašnju javnost.

– Sale je vratio kult reprezentaciji i igrači rado dolaze. Ostvarili smo kontinuitet s tri srebra. Na dobrom smo putu i ova generacija je u najboljim godinama. Igrači su u najboljim takmičarskim godinama i tek treba očekivati dobre rezultate. Iskreno se nadamo i maštamo o tome da se napadne zlato na nekom takmičenju, ali rano je još za planiranje, poručio je on.