0
Košarka

FOTO: Borac/Dusko Radisic

KLS: Čarapić i Kočović vodili Borac do pobede nad Zlatiborom

Objavljeno: 25.05.19 u 20:49

Košarkaši Borca savladali su Zlatibor u devetom kolu košarkaške lige Srbije.

Možda malo teže nego što se to očekivalo domači košarkaši došli su do pobede nad Zlatiborom 70:63 i zadržali na taj način realnu šansu da se nađu na mestu koje vodi u plej-of.

Domaćin je sigurno otvorio meč. Prva četvrtina pripala je Čačanima rezultatom 19:10. Zlatibor je u drugoj deonici zaigrao angažovanije i uspeo da dođe na pet poena zaostatka nakon 20 minuta igre. Ipak, odmor je prijao domaćem sastavu koji je sigurnom igrom u trećoj deonici već rešio meč.

Iako je šut za tri okrenuo leža Borcu, ipak su domaći igrali dovoljno dobro da utakmicu reše u trećoj deonici koja im je pripala rezultatom 55:38. Gostujući tim je kasno ‘dao gas’ i pored toga što su četvrtu deonicu dobili rezultatom 15:25 nisu imali snage za preokret. Borac Čačak – Zlatibor Čajetina 70:63

Najzaslužniji za pobedu Borca bio je Uroš Čarapić koji je postigao 24 poena, pored njega raspoložen je bio Nikola Kočović koji je ubacio 14. U ekipi Zlatibora rezervista Nikola Pavlović ubacio je 15 poena, a Petar Vorkapić 11.

KOŠARKAŠKA SUPERLIGA – 9. KOLO A grupa:

Subota
OKK Beograd – Crvena zvezda 78:93
Borac – Zlatibor 70:63
20.00 Dunav – FMP

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

FOTO: Borac/Dusko Radisic

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter