1
AdmiralBet ABA Liga

DILEME VIŠE NEMA: Poznato da li će Priština igrati naredne sezone u ABA ligi!

Objavljeno: 25.05.19 u 09:15

Čelnici košarkaškog kluba iz samoproglašene republike Kosovo, ekipe Prištine, obratili su se ABA ligi sa željom da zaigraju u ovom takmičenju, a od danas je jasno kakva je sudbina njihove inicijative. 

Predsednik ABA lige i generani menadžer Igokee Igor Dodik otkrio je gostujući na televiziji „ATV“ kolike su šanse da Priština zaigra u regionalnoj ligi:

– Oni su pre dve godnie poslali zahtev i tad je odbijeno. Sad su najavili i po mojim saznanjima nisam bio siguran da ćemo imati većinu da se to odbije. Zato sam kao generalni menadžer Igokee najavio da ćemo istupiti ako se bude to bude razmatralo. Po pravilniku, Srbija ima najviše pet učesnika koji se mogu takmičiti, tako da šesti ne postoji, otkrio je Dodik.

Naredna sednica Skupštine ABA lige trebalo bi da bude održana već sledeće sedmice, a na njoj bi trebalo da bude doneta konačna odluka o tome da li će Olimpijakos, Panatinaikos i izraelski Bnei Herclije dobiti saglasnost da naredne sezone zaigraju u šampionatu Jadrana.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter