0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MELEM NA RANU NAVIJAČIMA CRVENE ZVEZDE: Stiže ozbiljno evroligaško ime na Mali Kalemegdan! (FOTO)

Objavljeno: 24.05.19 u 00:13

I večeri kada je fudbalska sekcija porazom od Partizana u finalu Kupa Srbije propisno razočarala navijače, iz košarkaškog kluba stiže dobra vest.

Crvenu zvezdu naredne sezone očekuje Evroliga, pa je samim tim neophodno i pojačati ekipu, a jedan od nosilaca igre trebalo bi da bude ujedno i ljubimac navijača crveno-belih, Ognjen Kuzmić.

Naime, kako prenosi portal Tok Basket, Kuzmić će se uskoro rastati sa Real Madridom, pa će biti slobodan u izboru nove sredine, a upravo bi Zvezda trebalo da bude „odskočna daska“. Istu vest preneo je i Eurohups.

Kuzmić bi trebalo da se obaveže na jednogodišnju vernost u drugom mandatu na Malom Kalemegdanu, uz mogućnost produžetka saradnje na još godinu dana.

To bi praktično značilo da bi pozicija „pet“ bila „zaključana“ za sledeću godinu, s obzirom na to da će za Zvezdu u Evroligi najverovatnije igrati i Majkl Odžo i Dušan Risitć.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter