0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

VEST KOJU SMO DUGO ČEKALI: Reprezentacija Srbije dobija veliko pojačanje!

Objavljeno: 22.05.19 u 18:10

Košarkaška reprezentacija Srbije trebalo bi da dobije izuzetno veliko pojačanje u narednih nekoliko nedelja.

Mario Nakić, 18-godišnji košarkaš Real Madrida i jedna od „zvezda u usponu“ kada je u pitanju igra pod obručima glavna je tema među ljubiteljima košarke već neko vreme. Tačnije, njegov izbor nacionalne selekcije.

Nakić bi mogao da igra za Srbiju Španiju i Hrvatsku, a sjajne vesti za budućnost srpske košarke doneo je Igor Rakočević gostujući na televiziji O2:

Mario Nakić blizu je odluke da nastupa za reprezentaciju Srbije. Ja sam u direktnom kontaktu sa Mariom. Videli smo se i razgovarali tokom Fajnal fora u Vitoriji. On prema pravilima FIBA do 21. godine i može da igra samo za Srbiju. Posle toga bira reprezentaciju, rekao je Rakočević, da bi potom dodao:

Mario sada želi da se posveti individualnom napretku i seniorskom takmičenju u Realu, ali je ponikao kod nas, prošao sve trenažne centre KSS i ja sam optimista. Mislim da je bliži igranju za Srbiju, istakao je Rakočević.

Nakić je sa Real Madridom osvojio Evroigu u konkurenciji juniora pre nekoliko dana. Visok je 199 centimetara i igra na poziciji beka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter