0
Košarka

FOTO: STARSPORT

OGLASIO SE LENDEJL: Poruka navijačima Partizana uz početak – ‘Očigledno, moja sezona rukija je stigla do kraja’

Objavljeno: 20.05.19 u 19:47

Jedan od najboljih pojedinaca Partizana u ovoj sezoni napustio je klub.

Žalgiris je potvrdio da će u redovima tog tima Džok Lendejl nastaviti karijeru.

Došao je kao potpuna nepoznanica na ovim prostorima, ali i u košarkaškom svetu van Sjedinjenih Američkih Država, i naravno Australije. Letos potpisao prvi profesionalni ugovor sa Partizanom i već nakon par utakmica bilo je jasno da će biti jedan od nosilaca ekipe. Od dolaska Andree Trinkijerija australijski centar je igrao još bolje, osvojio Kup Srbije i mesto u najboljoj petorki ABA lige.

Zbog problema sa povredom završio je sezonu, a sada je i jasno da naredne neće nastupati u crno-belom.

– Očigledno, moja sezona rukija je stigla do kraja. Izuzetno cenim što mi je Partizan dao priliku da počnem svoju karijeru u jednom od najboljih okruženja na svetu. Stekao sam doživotne prijatelje i imao tu privilegiju da igram pred možda i najboljim navijačima na svetu. Energija koju smo dobijli od njih činila je da svaki meč bude intenzivniji i uzbudljiviji. Mislim da ne bi bio ni upola ovakav igrač bez podrške koju sam dobio od kolega iz tima, kluba i navijača. Zbog svega toga, zahvalan sam svima u Partizanu. Uvek ćete imati posebno mesto u mom srcu, napisao je Lendejl.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter