0
Košarka

FOTO: STARSPORT

DOBRO POZNATO IME: Crvena zvezda pikirala prvo veliko pojačanje za evroligašku sezonu! (FOTO)

Objavljeno: 17.05.19 u 16:10

Na meti crveno-belih je reprezentativac Srbije i bivši košarkaš Golden Stejt Voriorsa, ali i bivši centar upravo Zvezde.

Prema pisanju specijalizovanog košarkaškog portala ‘Sportanda’, Ognjen Kuzmić mogao bi da bude prvo veliko pojačanje šampiona ABA j.t.d. lige za sledeću sezonu.

Crvena zvezda se vraća u Evroligu i pokušaće da oformi što jači tim, a u Kuzmiću vidi dostojnu zamenu za Maika Cirbesa, koji je napustio klub po osvajanju lige na Jadranu.

Čelnici kluba sa Malog Kalemegdana veruju da bi reprezentativni centar i pored povreda mogao da se odmah uklopi i doprinese timu, baš kao što je pre tri godine kada je pod vođstvom Dejana Radonjića osvežio karijeru i zaslužio poziv Reala iz Madrida.

Još uvek je član ‘kraljeva’, ali ga je teška povreda odvojila od parketa i pitanje je u kakvom stanju će se vratiti. U Zvezdi verovatno veruju da bi mogao da bude onaj stari.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter