0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PRED GOSTOVANJE U STAROJ PAZOVI: Zvezda jača za ‘haubicu’, ali je centar pod znakom pitanja…

Objavljeno: 14.05.19 u 18:49

Crvena zvezda u šestom kolu ‘A’ grupe Superlige Srbije Crvena zvezda sutra od 20 časova gostuje Dunavu u Staroj Pazovi.

Crveno-beli su prvi deo grupne faze završili sa svih pet pobeda, a cilj je da se u istom ritmu nastavi u gradu kraj Dunava. Četa Milana Tomića biće jača za Amerikanca Bilija Berona, dok je centar Dušan Ristić pod znakom pitanja.

– Ekipu Dunava smo upoznali na premijeri Superlige, da se ne ponavljam previše, nema lake utakmice, u svaku moramo maksimalno angažovano da uđemo, da se držimo dogovora, i verujem da možemo do novih bodova. Očekujem dosta naših navijača, dobru košarku i pravi praznik košarke u Staroj Pazovi – istakao je Milan Tomić.

Mladi Nemanja Nenadić očekuje dobru atmosferu na tribinama dvorane ‘Park’.

– Znam kako funkcioniše ovaj klub, momci uvek igraju maksimalno, imaće podršku publike, sa druge strane naš cilj se zna – idemo na pobedu i do nje možemo po receptu koji često ponavljamo, dobrom odbranom, angažovanjem i pridržavanjem dogovora iz svlačionice. Igrali smo na početku domaće lige sa Dunavom, neće to biti ista utakmica kao u Beogradu.

Utakmica između Dunava i Crvene zvezde igra se u sredu od 20 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter