1
Košarka

FOTO: STARSPORT

ANDREA TRINKIJERI: Mučili smo se više nego što je trebalo…

Objavljeno: 12.05.19 u 22:28

Partizan je slavio trijumf na gostovanju ekipi Slobode iz Užica (84:62), ali trener crno-belih nije u potpunosti bio zadovoljan.

Italijanski stručnjak je istakao da su njegovi puleni gubili koncentraciju na obe strane terena u određenim delovima utakmice.

– Čestitam Slobodi na dobroj, tvrdoj partiji. Mi smo dobro počeli, onda izgubili koncentraciju u odbrani i napadu što nas je koštalo dve i po četvrtine. Malo smo se više mučili nego što smo trebali, ali na kraju smo pronašli petorku koja je igrala efikasno u odbrani i poslednjih 12-14 minuta igrali onako kako smo trebali igrati celu utakmic – rekao je Trinkijeri.

Sličnu ocenu meča imao je i plejmejker Aleksej Nikolić.

– Mislim da smo dobro započeli meč, kako treba, kako smo se dogovorili, ali opet smo u nekim situacijama dozvoljavali Slobodi da se razigra u napadu i možda zbog toga izgleda da je utakmica bila teža. Oni su igrali jako i bili spremi, ali mi smo na kraju sa nekoliko dobri odbrana i kontranapada iskontrolisali utakmicu i na kraju zasluženo pobedili – kazao je Nikolić.

Partizan i dalje ima maksimalan učinak, pet pobeda iz pet utakmica, a u sledećem kolu će gostovati ekipi Mega Bemaksa u Sremskoj Mitrovici.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter