0
Košarka

FOTO: PRINTSCREEN

KRAGUJEVAC TREĆI U NIZU: Zemunci nastavili da dele lekcije po Srbiji!

Objavljeno: 11.05.19 u 22:00

Basketaši Zemuna 3×3 stigli su do nove titule u domaćem šampionatu.

Oni su u reprizi finala od pre sedam dana iz Kladova savladali ekipu Ralje sa 21:11, a pored novčane nagrade dobili i slot za čelendžer turnir koji će biti održan u Novom Sadu.

Ekipa koja je večeras nastupala u sastavu Marko Dugošija, Lazar Rašić, Nikola Vuković i Bogdan Dragović ušla je u istoriju ovog mladog olimpijskog sporta kod nas, kao prva kojoj je za rukom pošlo da osvoji tri vezana turnira. Zemunci, koji su 2017. godine bili svetski šampioni, osvojili su prvo turnir u Beogradu, potom u Kladovu i sada u Kragujevcu, te tako ispisali novu stranicu basketa u Srbiji.

Što se samog finala tiče, momci iz Beograda nisu imali velikih problema i rutinski su došli do novog treofeja. Od samog starta utakmice konotrolisali su igru i završili je pogotkom Marka Dugošije, nešto manje od jednog minuta pre kraja. Za Ralju su nastupali  Nebojša Kilijan, Marko Stojanović, Vaso Aleksić i Miloš Milovanović, koji su sve do samog finala prikazali veoma dobru igru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter