0
Košarka

Kosarka Kosarkaska Liga Srbije season 2018-2019 Partizan v Mega Bemax Belgrade, 26.04.2019 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ANDREA TRINKIJERI: Zanimljivo gostovanje u gradu koji puno voli košarku

Objavljeno: 11.05.19 u 14:42

U okviru 5. kola Superlige Srbije, crno-beli će u nedelju od 19 časova (TV Arena Sport 3) igrati protiv Slobode u užičkoj hali ‘Veliki park’.

Dva dana nakon gostovanja u Novom Pazaru, pred crno-belima je novi meč u okviru Superlige Srbije. U nedelju, 12. maja, Partizan NIS gostuje u užičkoj hali ‘Veliki park’, gde će igrati protiv ekipe Slobode. Sa četiri trijumfa u četiri odigrana kola, Parni valjak se nalazi na čelu grupe B, dok je Sloboda u drugoj polovini tabele sa učinkom 1-3.

Pred naredno gostovanje, trener crno-belih, Andrea Trinkijeri je izjavio:

– Očekuje nas novo zanimljivo gostovanje, u gradu koji puno voli košarku. Današnji dan ćemo iskoristiti da se oporavimo i pripremimo za duel sa Slobodom, koja će biti maksimalno motivisana da pokaže sve svoje kvalitete. U dosadašnjem toku lige smo videli koliko nedostatak koncentracije može biti opasan, stoga će to ponovo biti ključan faktur u sutrašnjoj utakmici, poručio je Trinkijeri.

U timu Partizana neće biti Markus Pejdž, koji je na utakmici protiv Novog Pazara doživeo nezgodan udarac u nos, nakon čega mu je ukazana pomoć u novopazarskoj bolnici. Markusa u ponedeljak očekuje kontrolni pregled posle kojeg će biti potvrđeno koliko će odsustvovati sa terena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter