0
Košarka

FOTO: STARSPORT

TOMIĆ PRED BORAC: Idemo u Čačak veoma motivisani, naš cilj je svima poznat…

Objavljeno: 10.05.19 u 17:47

Utakmicu petgo kola domaćeg takmičenja crveno-beli igraju u Čačku.

Crveno-beli su odradili trening u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’, a onda se uputili ka Čačku gde ih sutra očekuje derbi protiv Borca.

Pred ovaj duel Crvena zvezda vodi na tabeli grupe A sa skorom od četiri pobede bez poraza, dok je Borac trećeplasirani tim grupe sa skorom jednim porazom.

Trener gostiju Milan Tomić istakao je crveno-beli putuju maksimalno motivisani na ovo gostovanje.

– Ekipa Borca igrala je ove godine dobru u ABA 2 ligi, ima podršku svojih navijača i košarkašku atmosferu na utakmicama. Radi se o iskusnoj ekipi sa dosta dosta kvalitetnih igrača, koja sigurno ima ambicije da se nađe u plej-ofu i polufinalu Superlige. Sa naše strane, naš cilj za Superligu je već poznat, a da bi došli do polufinala, moramo da igramo vrlo dobro ovakve utakmice i sačuvamo prvo mesto na tabeli. Zato idemo u Čačak sa maksimalnom motivacijom, i željom da dobijemo ovaj meč, rekao je trener crveno-belih.

FOTO: STARSPORT

Košarkaš kluba sa Malog Kalemegdana Ognjen Dobrić istakao je da se ove dve ekipe veoma dobro poznaju.

– Dobro poznajemo ekipu Borca, tu ima dosta odličnih igrača, Đoković je reprezentativac, Gavrilović je stigao kao pojačanje iz Partizana, tu je i nekolicina momaka koji dugo igraju utakmice u ABA i Superligi. Uz sve to, publika u dvorani Borca odlično poznaje košarku, bučno bodri svoj tim i sve to poziva na maksimalnu koncentraciju našeg tima. Moramo dobro da odigramo tu utakmicu, bez padova u igri, uz maksimalnu koncentraciju i čvrstu odbranu, rekao je Dobrić.

Utakmica između Boraca i Crvene zvezde predstavlja i kraj prvog kruga takmičenja u grupi A i na programu je sutra od 20 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter