0
Košarka

Kosarka Kosarkaska Liga Srbije season 2018-2019 Partizan v Mega Bemax Belgrade, 26.04.2019 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

KLS: Partizan nastavio niz pobeda, sjajno izdanje Novice Veličkovića

Objavljeno: 10.05.19 u 19:00

U utakmici koja je zavtvorila četvrto kolo grupe B, košarkaši Partizana savladali su Novi Pazar.

Puelni Andree Trinkijerija rezultatom 81:66 stigli su četvrte pobede u Superligi.

Ponovo su, kao i protiv Tamiša crno-beli imali povremeno probleme u igri, ali su individualnim kvalitetom uspeli da dođu do trijumfa na neugodnom terenu. Pokušavali su na momente domaći igrači, nošeni navijanjem sa tribina ‘Pendika’ da ugroze crno-bele, imali su i dobru šansu da to učine početkom poslednjeg perioda, ali nisu uspevali da ozbiljnije zaprete i ugroze trijumf gostiju.

Za ovaj meč Trinkijeri nije računao na Stefana Jankovića, koji je ostao u ‘civilu’, dok se Markus Pejdž vratio u ekipu. Ameriakanac nije dugo ostao na parketu, pošto je prilikom jenog kontakta dobio udarac kolenom u glavu. Sa druge strane ekipa Olivera Popovića večeras nije uspela da odgvori kvalitetu rivala i dužini klupe crno-belih.

Sjajnu rolu je imao kapiten crno-belih Novica Veličković, koji je sa 16 poena podsetio na neka prošle dane. Dvocifreni su bili i Zagorac sa 12, odnosno Ognjen Jaramaz sa deset poena. Na suprotnoj strani je Hadžifejzović nanizao 18, Brunčević je dodao 14, a Radonjić jedan manje.

KLS, 4. kolo

Grupa B

Četvrtak
Dinamik – Mega Bemaks 85:102
Tamiš – Sloboda 90:77

Petak
Novi Pazar – Partizan 66:81

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter