5
AdmiralBet ABA Liga

Marcus Paige Alex Renfroe Jock Landale ABA Liga, Crvena Zvezda - Partizan, polufinale, treca utakmica Belgrade, Serbia on April 6. 2019. 6.4.2019. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

KATASTROFA ZA PARTIZAN, GLAVOBOLJA ZA TRINKIJERIJA: Teška povreda jednog od najvažnijih igrača, neophodna operacija!

Objavljeno: 10.05.19 u 20:24

Košarkaš Partizana Markus Pejdž doživeo je fakturu nosa i zbog nje ga čeka duža pauza.

Kako prenosi portal B92, Pejdž je u završnici prve četvrtine nakon driblinga u duelu sa Markom Radonjićem naterao košarkaša Novog Pazara da skoči, a Radonjić je tom prilikom Amerikanca udario kolenom u nos.  

Pejdž se potom našao na parketu, sa kog je morao da bude iznet, a kako isti portal saznaje, došlo je do preloma nosa zbog kog će biti podvrgnut operaciji.

FOTO: STARSPORT

Podsećamo, istu povredu je doživeo Rade Zagorac u novembru prošle godine, a ukoliko se obistine slutnje da je došlo do preloma, Pejdža očekuje nekoliko nedelja pauze, nakon čega će sjajni organizator igre morati da nosi zaštitnu masku.

FEATURED FOTO: STARSPORT

 

0
0

5 Komentara

      • Sreća pa ste vi stanovnici Marinkove bare ( za nepućene Romsko naselje u Beogradu) kako kažeš nezatucani nisi popio lek pa si pobrkao strane tvoji tekstovi su levo ne desno. Idi uživaj u trećoj zvezdici pošto ste vi “ Stub Srpstva“ priznali otcepljenje Vojvodine i KiM, ja mislim, a bilo bi i realno da vam vrate i čuvenu Šajberovu titulu ipak ste vi tim koji pomera granice na ovim prostorima.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter