0
Košarka

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ: Želimo da se učvrstimo na mestu koje vodi u plej-of

Objavljeno: 08.05.19 u 10:21

Košarkaši Mege gostovanjem ekipi Dinamika u Sportskom centru ‘Master’ nastavljaju takmičenje u Superligi.

Izabranici trenera Dejana Milojevića će pokušati da dođu do treće vezane pobede i tako zadrže poziciju koja vodi u plej-of.

Trener gostiju istakao je bitno da ekipa pristupi meču kao protiv Slobode u prethodnom kolu:

– U četvrtak nas očekuje utakmica sa Dinamikom u kojoj želimo da pobedom učvrstimo poziciju na tabeli koja vodi u plej-of. Moramo da budemo oprezni, Dinamik je kvalitetna ekipa, na kupu u Nišu su bili vrlo blizu pobede protiv Crvene zvezde i taj meč, kao i naša utakmica protiv Novog Pazara, su tu kao opomene da ne smemo da se opustimo. Ukoliko pristupimo meču kao protiv Slobode u prethodnom kolu, uz agresivnu igru u odbrani, verujem da ćemo doći do nove pobede, izjavio je Dejan Milojević.

Posle tri odigrana kola Superlige, Mega ima dve pobede dok je Dinamik zabeležio 1 trijumf uz dva poraza. U prošlom kolu Mega je slavila u Užicu protiv Slobode sa 80:105 dok je Dinamik poražen na gostovanju Partizanu sa 96:58.

FOTO: Mega/Ivica Veselinov

Košarkaš Mege Andrija Marjanović je izjavio da ekipa protiv Dinamika treba da nastavi u ritmu u kome su igrali u Užicu.

– U ovom kolu nas očekuje gostovanje ekipi Dinamika, koja će bez sumnje ući jako u utakmicu. Mi moramo da nastavimo ritam koji smo imali protiv Slobode, prvenstveno u delu koji se odnosi na agresivnu odbranu i dobro trčanje u napadu. Ako ispoštujemo ove detalje, verujem da možemo sa zabeležimo pobedu i uspešno nastavimo borbu za plej-of, izjavio je Marjanović.

Utakmica četvrtog kola Superlige između ekipa Dinamika i Mege je zakazana za večeras od 19 časova u SC ‘Master’ u Zemunu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter