0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

‘GROBARI’, VAŽNO OBAVEŠTENJE: Đordi Bertomeu govorio o ‘pozivnici’…

Objavljeno: 03.05.19 u 23:52

Neizvesno je ko će dobiti specijalnu pozivnicu Evrolige za sledeću sezonu, a kao favoriti pominju se Alba i Partizan.

Odmah po porazu od Crvene zvezde u polufinalu plej-ofa ABA lige prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović najavio je borbu za ‘vajld-kard’. Prvi koraci su načinjeni, ali sada ostaje da se sačeka odluka Evrolige. Prvi čovek ovog takmičenja Đordi Bertomeu rekao je da se sa odlukom neće žuriti.

– Još uvek je prerano da se govori o pozivnici. Razumem da ljude interesuje to pitanje, ali nećemo odlučivati dok se ne završe sva nacionalna prvenstva. Tada ćemo imati jasniju situaciju oko specijalne pozivnice. Uputićemo je klubu u funkciji našeg strateškog interesa za dalji razvoj Evrolige – rekao je Bertomeu za ‘Maxbetsport’.

Podsetimo, nezvanično prvi favorit za dobijanje ‘vajld-karda’ je berlinska Alba kao finalista Evrokupa, ali Nemci bi do ‘elitnog’ takmičenja mogli i kroz Bundesligu. Ako se to dogodi svoju šansu čekaju Partizan, Budućnost, Turk Telekom, klub iz Britanije, ali i Virtus Bolonja ako osvoji FIBA Ligu šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter