0
FIBA Liga šampiona

SALE ĐORĐEVIĆ PRED F4: Ovde smo da bismo se borili za trofej

Objavljeno: 02.05.19 u 16:50

Danas je održana zajednička pres konferencija učesnika Fajnal-fora FIBA Lige šampiona.

Na njoj je govorio i Aleksandar Đorđević koji se sa Virtus Bolonjom plasirao na završni turnir.

– Pre svega želim da čestitam mojim kolegama, smatram da su zaslužili ovo. Za mene je velika čast što sam deo ovog Fajnal-fora. Virtus je u dobroj poziciji, u prilici smo da se borimo za trofej i to je naš cilj, zbog toga smo ovde. Jedini način na koji ja pristupam ovakvom takmičenju jeste sa radošću, entuzijazmom, osmehom na licu, miru u glavi i vatri u srcu. Ništa više, rekao je Đorđević.

U polufina će se italijanski tim nadmetati sa Brose Bambergom.

– Brose je sjajan tim, a pre svega sjajan klub. Smatram da zaslužuju kredit za sve ono što rade prethodnih godina. Nekoliko sezona unazad dominirali su u Bundesligi, osvojili mnogo trofeja, igrali Evroligu na najvišem nivou. Poseduju sjajne igrače, sjajan sistem, trenere i organizaciju i sve to ih je dovelo ovde. Na fajnal-foru ne možete da budete ako ne posedujete pomenute stvari. Mislim da imaju mnogo iskustva i da znaju kako se igraju ovakve utakmice, ali i mi imamo ruke koje ćemo staviti na sto kada utakmica počne, izjavio je trener Virtusa.

U petak od 18.30 igra se prvi polufinalni meč Fajnal-fora FIBA Lige šampiona između italijanskog i nemačkog tima, dok su drugi par Tenerife i Antverpen koji igraju od 21.15. Finale će se igrati u nedelju.

(Izvor: YouTube/Basketball Champions League)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter