0
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka Kosarkaska Liga Srbije season 2018-2019 Partizan v Mega Bemax Belgrade, 26.04.2019 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

TRINKIJERI: Dobro smo odradili posao, žao mi je zbog Tanaskovića i Pecarskog

Objavljeno: 26.04.19 u 23:56

Ubedljivom pobedom crno-beli su krenuli u lov na novi domaći trofej.

Lako su puleni Andree Trinkijerija izašli na kraj sa rivalom iz ABA lige, ekipom Mege (102:69).

Italijanski stručnjak bio je zadovoljan kako je njegova ekipa izgledala danas.

– Više bih voleo da smo sa Megom igrali na kraju, ali tako se desilo. Igrali smo dovoljno dobru odbranu, dok u napadu nismo imali ritam, kao što nisu ni oni. Imali smo malo padova koncentracije, ali smo uspeli da na pravi način odradimo posao. Bili smo dovoljno profesionalni i timski i individualno, počeo je Trinkijeri.

Trener crno-belih je najavio da će mlađi igrači dobiti veću minutažu u ovom takmičenju i da mu je žao što takav slučaj nije bio i večeras.

– Žao mi je što je Tanasković nije mogao da igra zbog povrede, jer bi dobio šansu. Voleo bih i da je Pecarski više igrao, ali je napravio pet faulova. Ipak, pokazao je želju, uz neiskustvo. Ove utakmice će poslužiti da vidimo šta ovi igrači mogu. Svi će dobiti priliku, zaključio je on.

U narednom kolu nacionalnog šampionata crno-beli će u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ ugostiti ekipu Tamiša.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter