0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DIREKTOR BUDUĆNOSTI ŠOKIRAO: ‘Trinkijeri napušta Partizan zbog aktuelnih dešavanja u ABA ligi’

Objavljeno: 26.04.19 u 12:21

Sportski direktor Podgoričana je na samom kraju gostovanja na televiziji ‘Vijesti’ izneo jednu čudnu informaciju.

Prema rečima Gavrila Pajovića, Andrea Trinkijeri razmišlja o napuštanju Partizana.

Mada je na jučerašnjoj konferenciji pred početak Superlige italijanski trener upravo pokazao motivisanost za nadmetanje u domaćem takmičenju, dugogodišnji sportski direkotr Budućnosti je izneo navode da se poslednji događaji u ABA ligi vezani za finalnu seriju nisu dopali ni Trinkijeriju koji razmišlja o napuštanju jadranske košarke.

Navodi Pajovića su verovatno još jedan od mehanizama na koji su se čelnici Podgoričana okrenuli nakon poraza u finalu ABA lige od Crvene zvezde. Na samom kraju emisije autora Petra Komnenića, Gavrilo Pajović je izjavio:

– Čuo sam da ima najava da Trinkijeri napušta Partizan zbog ovakvih stvari, to treba sprečiti. Kada ovakvu ABA ligu napuštaju ozbiljni treneri koji su sa ozbiljnim klubovima u ozbiljnim ligama osvajali trofeje, šta će se desiti onda ako ne bude ABA lige. Onda nema košarke, rekao je Pajović u emisiji ‘Načisto’.

Na 1:32:00 možete pogledati deo u kom sportski direktor Podgoričana govori o strategu Partizana.

(Izvor: YouTube/

Vijesti Online)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter