0
Košarka

FOTO: STARSPORT

ZVEZDIN SASTAV ZA SUPERLIGU: Ne igraju Perperoglu i Reglend, ali i još jedan stranac!

Objavljeno: 24.04.19 u 15:00

Crveno-beli su danas predali spisak igrača na koje računa u Superligi Srbije i koji će se boriti za 20.trofej u domaćem šampionatu.

Shodno pravilima KSS koja dozvoljavaju 4 stranca, u domaćem šampionatu neće nastupati Regland Džo, Perperoglu Stratos i Cirbes Majk.

Prvi meč u domaćoj Superligi ekipa Crvene zvezde mts odigraće u subotu 27.04.2019.godine protiv ekipe Dunava. Ulaz na tribine za tu utakmicu će biti slobodan. O ostalim informacijama vezanim za premijerni meč Superlige, i terminu prodaje ulaznica za partere, lože i mesta pored terena klub će se oglasiti naknadno.

Crveno-beli će se za mesto u polufinalu plej ofa boriti kroz grupu A u kojoj se nalaze ekipe Dunava, FMP-a, OKK Beograda, Borca i Zlatibora.

Na spisku se nalaze sledeći igrači:

Radanov Aleksa, Čović Filip, Kešelj Marko, Davidovac Dejan, Nenadić Nemanja, Lazić Branko, Beron Bili, Faje Mohamed, Dobrić Ognjen, Risrtić Dušan, Simanić Boriša, Rivers Kelvin Kresvel i Odžo Majkl.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter