3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

TRENER CRVENE ZVEZDE KONAČNO OTKRIO NEPOZNATE DETALJE: Pljuvali su me, ali sam ćutao

Objavljeno: 24.04.19 u 12:55

Tokom čitave finalne serije, Milan Tomić je pažnju pokušavao da usmeri sa priča o atmosferi na košarkaški teren, a kada je serija okončana pobedom njegove ekipe 3-2 u seriji protiv Budućnosti, šef stručnog štaba crveno-belih je otkrio šta se dešavalo u Podgorici.

Tomić je gostovao u Jutarnjem programu RTS-a, i tom prilikom otvoreno govorio o dešavanjima o kojima region još uvek bruji.

– Tokom cele finalne serije sam pokušao da budem koncentrisan samo na košarku. To je bio jedini način da se odigra dobro i pobedi Budućnost. Prvu utakmicu smo dobili sa 19 razlike, drugu sa 38. Onda smo došli u Podgoricu, gde su nas od aerodroma vozili sat vremena, okolo naokolo, da bi što kasnije došli u hotel. Zakasnili smo na večeru, pa su oko tri, pola četiri ujutru bacali baklje i petarde na hotel, da igrači ne bi mogli igrači da spavaju.

Snimci iz Morače pokazuju da je bilo napada na igrače Crvene zvezde, ali je i Tomić istakao da je i on sam prošao kroz veliku neprijatnost.

– Na poluvremenu su me sprečili da uđem u tunel. Pojavila su se dva čoveka ispred mene i pljunula me u lice sa 30 centimetara udaljenosti, gde ja nisam odreagovao ni u jednom trenutku. Bilo je napada na igrače, gađanja članova uprave, ljudi nisu mogli ni da gledaju na utakmicu… Sve se svodilo na provokacije, kako bismo mi odreagovali, pa da Budućnost dobije titulu na neki drugi način. To se dešavalo i na terenu, od strane igrača Budućnosti. Bilo je udaranja koje sudije nisu sankcionisale. Kol, fenomenalan igrač koji je igrao u NBA ligi, tokom serije je tri puta laktom udario naše igrače, da isprovocira da se nešto desi. Hteli su da dobiju titulu, a da ne igraju košarku, istakao je Tomić, koji je izlaganje zaključio konstatacijom da je posao u ABA ligi odrađen „perfektno“.

Podsećamo, Budućnost je u svom poslednjem saopštenju najavila da će tražiti da finalna serija bude poništena.

0
0

3 Komentara

  1. @zoki
    Boli vas a tek ce da vas boli.Tomic je gospodin trener i to je pokazao vama misevima sa JNA u trecoj i jedino vaznoj utakmici..a ponadali ste se
    I izuo iz gaca i vas i ove nabedene NBA zveze ,pokazao na terenu ko je ko a sad patnja do sledece sezone

    0
    0
    Odgovori
  2. A sta je bilo sa bodirogom,kada si kao igrac olimpijskosa onako mucki sa ledja udario bodirogu kao igraca i pobegso brze bolje u guzvu da ga ne bi bodiroga istresao iz gaca,sta cemo o tome tomicu,ti si sveta bona ,prepotenko obicni,nula kao trener,a kao covek jos veca.

    0
    0
    Odgovori
    • Odlicnu stvar je tada uradio gospodin Tomic…Pokazao je da se ne plasi naduvanih zvezda miseva…Bez straha na veceg i jaceg od sebe…To se zove hrabrost…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter