1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Budućnost VOLI

MEVLUDIN NUHODŽIĆ: Ne odobravam postupke sina, sport bi trebalo da nas zbližava…

Objavljeno: 24.04.19 u 19:42

Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Mevludin Nuhodžić rekao je da žali što je njegov sin najvijačku strast na košarkaškoj utakmici Budućnosti i Crvene zvezde u Podgorici izrazio na nesportski način.

Amar Nuhodžić, sin ministra Unutrašnjih poslova Mevludina, pljuvao je igrače Crvene zvezde prilikom ulaska u dvoranu, uoči zagrevanja pre trećeg meča protiv Budućnosti.

Na snimcima koji su se proširili društvenim mrežama vidi se kako mladji Nuhodžić ulazi na teren i pljuje gostujuće igrače.

Nuhodžić je izjavi za Radio-televiziju Crne Gore (RTCG) rekao da bi sport trebalo da sve spaja.

– Iako je punoletan i sam snosi odgovornost, žao mi je što je navijačku strast u jednom momentu iskazao na nesportski način. Ja to ne podržavam. Ali svestan sam da to nije trebalo da uradi, on se izvinio – rekao je Nuhodžić.

Iz ovog bi, kako je kazao, trebalo da se izvuče poruka da sport treba da zbližava, a ne da svadja i razdvaja.

– A posebno ne nas u regionu, koji smo najbliži jedni drugima. Tome bi svi trebalo da damo doprinos – kazao je on.

0
0

1 Komentara

  1. Ne razumem. Repeša i ovi iz Budućnosti kažu da se ništa nije dogodilo pre treće utakmice. Ovaj sad kaže da ne odobrava to što mu je sin radio. Ko bre laže, klosari?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter