1
AdmiralBet ABA Liga

ČISTKA POSLE PORAZA U FINALU: Kvartet Amerikanaca napustio Budućnost!

Objavljeno: 24.04.19 u 16:07

Plavi u domaćem takmičenju neće moći da računaju na ‘okosicu’ tima.

Puno toga promenjeno je u taboru kluba iz crnogorske prestonice u odnosu na pre samo dva dana i utakmicu u beogradskoj dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.

Tada je ekipu sa klupe predvodio Jasmin Repeša, koji je dan kasnije otišao, a već danas dobio naslednika u vidu Petra Mijovića. Novi trener ‘plavih’ zanat je učio kroz mlađe kategorije Budućnosti, a u mečevima koji su pred njegovom ekipom neće moći da računa četiri stranca. Noris Kol, Koti Klark, Devin Vilijams i Erl Klark napustili su Podgoricu i neće igrati tamošnje nacionalno prvenstvo. Ovim igračima istekli su ugovori, a mesta za trojicu, koliko je dozvoljeno  popuniće Nemanja Gordić, Edvin Džekson i Džejms Bel.

FOTO: STARSPORT

 

Kako je još ranije najavljeno Mijović neće moći da računa ni na Gogu Bitadzea, koji se vratio u matičnu Megu, ali je u suprtnom smeru krenuo Zoran Nikolić. Kao dopuna selekcije, prvom timu će se priključiti talentovani Ferdor Žugić, Milić Strahovlah i Igor Dorbnjak, sa kojima je već novi trener sasrađivao.

Prvi rival na putu ka osvajanju titule i skidanje krune Mornaru ekipe Budućnosti biće Lovćen, a utakmica je na programu u četvrtak. Glavni rival ‘plavima’ za osvajanje tofeja biće upravo Barani, koji su takođe morali da se odrenku stranca, Teja Volera, koji je napustio taj klub.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter