5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

‘VREME JE ZA SLAVLJE’: Zvezda zaključila sezonu u ABA ligi novim saopštenjem i odgovorom ‘moralnim čistuncima’!

Objavljeno: 23.04.19 u 14:22

Čak i dan nakon završene sezone u regionalnom takmičenju koje je osvojila, Crvena zvezda je izdala novo saopštenje.

U njemu klub sa Malog Kalemegdana navodi da je vreme za slavlje, ali uz poruku ‘moralnim čistuncima’. Prenosimo ga u celosti i bez izmena:

– KK Crvena zvezda mts zahvaljuje Evroligi, evroligaškim klubovima i klubovima ABA lige na čestitkama povodom potpuno zasluženo osvojene titule regionalnog takmičenja. Vreme je za slavlje, nakon toga…

KK Crvena zvezda mts okitio se u ponedeljak 22.04.2019. godine četvrtom titulom regionalnog prvaka, i na impresivan način došao do pehara koji je označen kao osnovni i glavni cilj za ovu sezonu.

Titula ABA lige je po prvi put proslavljena pod svodovima dvorane „Aleksandar Nikolić“, naredne dane nakon osvojenog trofeja i povratka u Evroligu, KK Crvena zvezda mts će posvetiti proslavi ovog velikog i potpuno zasluženog uspeha, koji je izvojevan sa koš razlikom od 88 poena u 5 utakmica finala!

Klub se ovom prilikom javno zahvaljuje na čestitkama svim klubovima ABA lige, takođe i Evrolige koje su nam uputili nakon finala i zasluženo osvojene titule.

Takođe, ogromnu zahvalnost dugujemo našim navijačima koji su napravili fantastičnu atmosferu i vodili tim do velikih pobeda u finalnim utakmicama, i pružali veliku podršku klubu, igračima i stručnom štabu tokom teških trenutaka u Podgorici koji su najmanje imali veze sa košarkom i sportom.

Takođe, svesni da pojedinci i „moralni čistunci“ pokušavaju u ovim trenucima da umanje ovaj veliki uspeh tima pojedinim dešavanjima pre pete utakmice, klub saopštava da će u narednim danima na konferenciji za medije do najsitnijih detalja informisati javnost o svim događajima, ličnostima i njihovim ulogama u nemilim scenama koje su pratili finalnu seriju, počev i na prvom mestu od organizovanog napada na delegaciju KK Crvena zvezda mts u Podgorici, pa sve do smišljene provokacije publike od strane pojedinaca iz delegacije KK Budućnost u hali „Aleksandar Nikolić” u cilju neodržavanja pete utakmice! – stoji u saopštenju Crvene zvezde.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

5 Komentara

  1. Pudlica ce nesto o cistuncima,njegova zadnja sezona igranja u evroligi je ova koju je namestio,sa pritiscima u medijima polako nuegov brod tone,a sigurno,a svi osvojeni trofeji koje je osvojio sa zvezdom kada bude odlazio bice pripisani fmp-u.

    0
    0
    Odgovori
    • Koji ste vi.pačenici..kakav Covic..ovo je domimacija i to vas boli..u polu finalu se igrali sa smesnim a napaljenim.Partizanima..Belosevica.pominjete srwmate jedne..da li stvarno.posle.one trece utakmice smete da.pricate o sudijama..zgazili su vas..niate poarojali..kao.i Buducnost u finalu.Sve neaportake.stbari su sramotne i u Podforici i u Beogradu ali Zvezda zasluzeno prva..realno sa reprezentacijom ABA lige bar 20 +..a sad patite..i pricajte o Covicu…marš na.trening

      0
      0
      Odgovori
  2. SRAM VAS BILO,NA KOJI NACIN STE OSVOJILI ABA LIGU COVICU DOZIVOTNA BI BILA MALA,IZREZIRANA POBEDA SA OVOLIKOM RAZLIKOM,PRETNJE I UCENE KRASE COVICA ON JE KANCER KOJI TREBA OCISTITI!!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter