1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

OGLASILA SE BUDUĆNOST: Repeša otišao, razlog leži u jučerašnjem gostovanju u Beogradu

Objavljeno: 23.04.19 u 20:28

Klub iz Podgorice potvrdio je današnje saznanje HotSport-a.

Jasmin Repeša je i zvanično bivši trener Budućnosti.

Nakon perioda od četiri meseca hrvatski stručnjak je napustio crnogorski tim posle poraza u finalu ABA lige. Repeša je Budućnost preuzeo nakon odlaska Aleksandra Džikića, nije uspeo da napravi bitniji pomak u Evroligi niti da odbrani trofej regionalnog šampiona, ali je ipak razlog odlaska ‘razočaranje u ABA ligu’.

– Obaveštavamo navijače našeg kluba, ali i celokupnu javnost, da je trener Jasmin Repeša podneo ostavku na čelu šefa stručnog štaba našeg kluba koju je Upravni odbor kluba prihvatio. Tokom prethodna četiri meseca, trener Repeša je vodio klub u regularnom delu Evrolige, kao i do finala regionalnog takmičenja. Budućnost Voli se ovim putem zahvaljuje dosadašnjem treneru na saradnji, predanom i profesionalnom odnosu prema klupskim obavezama i želimo mu uspešan nastavak trenerske karijere. Gospodin Repeša je naglasio da je ogorčen na sva dešavanja u finalnoj seriji i da ne vidi smisao rada u ovakvoj regionalnoj ligi, stoji u saopštenju Budućnosti.

0
0

1 Komentara

  1. Pa normalno da je razocaran u aba ligu duel sa cedevitom namestili namestili utskmice u podgorici sa zvezdom al nije mogao ds namesti u beogradu i tu su probali al nisu uspeli i jos je razocaran jer to nije beton liga u tri utakmice sa zvezdom razlika bila 100 koseva pa zvezda u prvoj utakmici ima vecu razliku nego buducnost u obe u podgorici

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter