9
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NORIS KOL OSUO PALJBU: ABA ligu mora da bude sramota! Pretili su nam…

Objavljeno: 23.04.19 u 15:05

Najbolji košarkaš Budućnosti dao je danas intervju za ‘Eurohoops’ u kom je govorio o jučerašnjoj ‘majstorici’ finala ABA j.t.d. lige i dešavanjima pre i tokom meča.

Nakon kašnjenja od sat vremena zbog upada navijača Crvene zvezde na parket čime su prekinuli zagrevanje igrača Budućnosti, srpski tim je razbio Podgoričane i osvojio prsten, čime i učešće u Evroligi.

Dan posle utakmice, ogorčeno je pričao za ‘Eurohoops’ jedan od najboljih, ali i najnervoznijih igrača Budućnosti, dvostruki NBA šampion, Noris Kol.

– ABA ligu treba da bude sramota zbog ovoga što se dogodilo. Bacali su stolice na nas, čaše sa pićem, pljuvali su nas, bacali su petarde na nas i druge predmete. Njihovi navijači su trčali ka nama, ometali su nam zagrevanje, sve do trenutka kada smo morali da odemo sa terena. Totalno nebezbedno i neprihvatljivo – rekao je Kol.

Njegovo mišljenje je da utakmica nije smela da se odigra u takvim uslovima. Međutim, gosti su dobili pretnje…

– Pretili su nam da ćemo izgubiti službenim rezultatom ukoliko se ne vratimo na teren – naveo je Kol.

Uporedio je atmosfere u Podgorici i Beogradu.

– Navijači u Podgorici nisu trčali po terenu tokom zagrevanja. Nisu dodirnuli nijednog igrača. Nisu bacali stolice ili čaše za vodu na teren. ABA liga je tada iskontrolisala situaciju. U Beogradu to nisu uradili. U Podgorici se ne vandalizuje teren za igru – zaključio je Kol.

0
0

9 Komentara

  1. Niste kao i prošle godine gađali zvezdine igrače sa srafovima upaljačima kovanicama pljuvali kao LAME…. NIJE U TREĆOJ UTAKMICI pljunuo na igrača sin djukanoviceg ministra i to bukvalno u sred utakmice tokom tajm auta pa beše prekid…. Kako sejes to i žanješ VI ste SRAMOTA za ABA ligu SRAMOTA za košarku SRAMOTA za sport SRAMOTA KAO INDIVIDUA… zato tišina!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Coviceva mafija,je odradila posao jos pre ove odlucujuce utakmice da bude sve u njegovu korist,sta bi bilo sa njim da bilo koji slucajem nije prosao….!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter