4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NA RADOST GROBARA: Nije samo Gagi Milosavljević – još jedan ljubimac navijača bi da se vrati u Partizan!

Objavljeno: 23.04.19 u 15:28

Partizan već preduzima korake da u narednu sezonu uđe mnogo jači.

Uveliko traje borba crno-belih da naredne sezone kroz ‘vajld kard’ zaigraju u Evroligi, a sa tim u vezi noćas se pojavila informacija da bi Dragan Milosavljević mogao da se vrati u Humsku.

Na tom putu je još jedan član više šampionskih generacija ‘parnog valjka’, aktuelni košarkaš PAOK-a Milenko Tepić, koji je u razgovoru za ‘Nezavisne’ otkrio da su prvi kontakti oko njegovog novog povratka već uspostavljeni.

– S Partizanom je bilo kontakata tokom leta, ali u tom trenutku nismo uspeli da postignemo dogovor. Jako mi je drago što Partizan pokazuje da je stao na noge, što je opet jedan od najjačih timova u regionu i nadam se da će to brzo krunisati i povratkom u Evroligu. To je klub u kojem sam doživeo neke od najlepših košarkaških momenata, tim za koji odmalena navijam, tako da bi mi bilo drago da odigram barem još jednu sezonu u Partizanu – rekao je Tepić za „Nezavisne“.

U ovom intervjuu se osvrnuo i na Duška Vujoševića, trenera uz kog je stasao i igrao svoju najbolju košarku.

– Dule je trener kod kojeg sam proveo pet prelepih sezona i koji je najviše uticao na mene kao igrača i čoveka. On o meni, ali i o ostalim igračima nije brinuo samo na terenu, već i van njega. Nakon toliko vremena mogu da kažem da smo postali i prijatelji, da se redovno čujemo i iako on to zna – i ovim putem mogu da mu poželim da što pre reši zdravstvene probleme i da se na neki način vrati košarci, jer je to ono gde pripada – dodao je Milenko Tepić.

FOTO: STARSPORT
0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter