3
AdmiralBet ABA Liga

HOTSPORT SAZNAJE: Repeši prekipelo, trener Budućnosti podneo je ostavku!

Objavljeno: 23.04.19 u 13:50

Nakon sinoćnjeg poraza strateg Budućnosti odlučio je da upravi kluba podnese ostavku saznaje nezvanično saznaje Hotsport. 
Izvori blisku klubu govore  da je trener Budućnosti odlučio da kaže zbogom klupi Budućnosti nezadovoljan tretmanom koji je njegov tim imao u finalnoj seriji ABA lige. Crvena zvezda je juče u petom meču slavila protiv Budućnosti, a Repeša je odlučio da sa terena povuče ekipu nezadovoljan organizacijom na meču i upadom navijača crveno-belih na teren. Nakon meča iskusni stručnjak odbio je da prisustvuje konferenciji za medije, a ni igrači Budućnosti nisu bili raspoloženi da daju izjave! 

Repeša je kao trener Budućnosti predstavljen poslednjeg dana 2018. godine Pre dolaska u Budućnost vodio je Donu, Cibonu u tri navrata, Tofaš, Split, Šlonsk Vroclav, Fortitudo, Hrvatsku reprezentaciju u dva navratam Unikahu, Cedevitu i Olimpiju iz Milana.

0
0

3 Komentara

  1. Steta otisao a ni sarme nije probao, onaka ljudska moralna gromada od coveka (govno) da nece u partizan ili zvezdu…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter