1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

HS POKRAJ POBEDNIČKOG POSTOLJA: Pogledajte scene velikog slavlja i dodele pehara (VIDEO)

Objavljeno: 22.04.19 u 22:26

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su četvrtu titulu na Jadranu i vratili su se tamo gde im je i mesto u Evroligu.

Posle velike borbe Crvena zvezda je sa 3:2 pobedila Budućnost u finalnoj seriji ABA lige. Koliko je to bilo važno za ovu generaciju igrača koju predvodi Milan Tomić govore i snimci sa pobedničkog postolja. Rasterećenje, teg je skinut sa leđa, evropska košarkaška ‘elita’ je ponovo u Beogradu.

Crvena zvezda je podigla četvrti pehar, a kapiten Branko Lazić je dobio četvrti prsten i fali mu sad još jedan da popuni jednu ruku. Bili Beron proglašen je za najboleg igrača finalne serije i dobio je poseban pehar. Kako je to sve bilo pogledajte u snimcima reportera HotSporta koji su se našli odmah do pobedničkog postolja.

 

 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Iz dvorane ‘Aleksandar Nikolić’: Nemanja Lazić i Strahinja Nikolić

0
0

1 Komentara

  1. Gde su oni zlobnici i njihovi komentari, Zvezdina legija stanaca sedam igraca iz inostranstva nema nasih igraca a ono Lazic kapiten te Simanic a da negovorin o tatinom sinu Filipu Covicu momci za desetku a igrali smo bez dvojice ponajboljih. Cestitam novim sampionima od srca

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter