0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

‘GORI’ NA TVITERU: Jedan igrač Budućnosti ne bi mogao da igra ni za ‘Žigosane u reketu’, Boriša na nebu! (TVITOVI)

Objavljeno: 22.04.19 u 20:50

Crvena zvezda na poluvremenu vodi protiv Budućnosti iz Podgorice 47:21 i na dobrom je putu da vrati titulu u Beograd.

Posle sat vremena odlaganja i ‘pakla’ koji je dočekao goste po povratku na teren Crvena zvezda je zgazila Budućnost u prvih 20 minuta. Bila je to fenomenalna rola madog i supertalentovanog Boriše Simanića koji je zatrpavao obruč Budućnosti i lupao blokade sa Dobrićem sa druge strane. Zbog toga je mladi krilni centar i proglašen za junaka od strane navijača na društvenim mrežama.

Takođe, pristalice Crvene zvezde na ‘Tviteru’ su komentarisale i goste, pre svega Gogu Bitadzea, a najzanimljiviji komentar je bio taj da Gruzin ne bi mogao da igra ni u ‘Žigosanima u reketu’.

U komentare se uključio i navijač Olimpijakosa Sebastijan Komainos koji je istakao da i pored toga što je utakmica počela sa sat vremena zakašnjenja da je sramota da Budućnost ubaci pet poena za četvrtinu.

Dobar je bio i komentar jednog od navijača da je Donald Tramp digao zid ispred koša Crvene zvezde. Pogledajte najzanimljivije komentare sa ‘Tvitera’:

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter