2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

CRNOGORCI JAVLJAJU: Šehović povređen, Budućnost već izdala saopštenje (FOTO)

Objavljeno: 22.04.19 u 19:13

Odlučujući peti meč ABA lige između Crvene zvezde i Budućnosti nije počeo zbog incidenata u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’, gosti su se povukli sa parketa.

Veliko je pitanje hoće li se finale ABA lige iuopšte završiti na parketu. Kako za sada stvari stoje košarkaši Budućnosti ne žele na parket. Naime, pri izlasku iz tunela na terenu su se pojavili navijači Crvene zvezde, tu je došlo do sukoba, navodno obostranog pljuvanja u kom su učestvovale pristalice crveno-belih, ali i po snimcima koji stižu iz hale i igrač Budućnosti Popović. Budućnost se već oglasila saopštenjem:

– Kada su igrači krenuli da izlaze iz tunela krenula je totalna histerija i gađanje svim mogućim tvrdim predmetima – kovanicama, baterijama za telefone, kamenjem, punim flašama, djelovima metle, upaljačima, stolicama. Oko 40 navijača je ušlo na teren i došli do klupe KK Budućnost VOLI. Pljuvali su i fizički napali igrače. Fizički su napadnuti Noris Kole, Erl Klark, Nemanja Gordić. Gordić je gađan stolicom koju je bacio navijač iz partera – piše u saopštenju Budućnosti.

FOTO: Printscreen

Takođe, ‘Vijesti’ pišu da je Suad Šehović povređen od strane navijača. Da je njemu stradala ruka i da neće igrati utakmicu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter