1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ČOVIĆ: Zvezda je izdržala zatvorski režim u Podgorici, Zvezda se ne bavi organizacijom vređanja!

Objavljeno: 22.04.19 u 23:30

Prvi operativac KK Crvena zvezda Nebojša Čović nije krio zadovoljstvo nakon demonstracije sile crveno-belih i povratka u Evroligu.

Nakon meča Čović je u razgovoru sa medijima ‘olakšao dušu’ nakon dešavanja u finalnoj seriji. 

– Ne želim da se vraćam na prošlu godinu. Tada nas je od ovakvog epiloga delila jedna nesrećna lopta. Da ne analiziram sve ono što je išlo uz to. Ono što se desilo na početku utamice je nešto zbog čega sam jako brinuo. Na prljave akcije koje su se događale u Podgorici morala je da usledi reakcija. Večeras ne nameravam da pričam o tome. Mislim da je atmosfera bila fantastična. Znam šta je bilo pripremljeno kao provokacija i zbog toga se izvinjavam javnosti zbog onoga što se na početku dogodilo. Najvažnije je da smo došli do cilja. Uspeli smo da izdržimo zatvorski režim od utorka do subote u Podgorici, rekao je Čović.

Na pitanje da li bi incidenti bili izbegnuti da nije bilo Repešinih reakcija nakon drugog meča.

– Sa mojim iskustvom od 52 godine radio sam sa vrhunskim stručnjacima. Mislim da nije dobro kada treneri traže alibije u nekakvim pričama, čorba se tada zakuvala. Tada je usledilo i jedno zanimljivo saopštenje. Mi se nismo ni na prvoj, ni na drugoj, a ni na večerašnjoj utakmici u Beogradu bavili organizacijom vređanja, pravljenjem transparenata, vređanjem porodice i tako dalje. Ti što mene nabeđuju polaze od sebe. Videli smo kako funkcionišu. Bavili smo se danas time da pokušamo da sprečimo reakciju naših navijača nakon dešavanja u Podgorici, rekao je Čović.

Foto: Starsport 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter