Ponovo su ulaznice rasprodate ubrzo nakon što su puštene u prodaju.

Kapacitet dvorane ‘Aleksandar Nikolić’ je daleko manji od broja ljudi koji žele da gledaju petu utakmicu finalne serije ABA lige.


Zvezda je došla do rešenja, a to je video bim koji će biti postavljen ispred dvorane i na kojem će navijači moći da prate utakmicu udaljeni svega par desetina metara od parketa, ali i zidovama dvorane ‘Aleksandar Nikolić’.

Saopštenje Crvene zvezde prenosimo u celosti:

– Sve karte za petu utakmicu finala plej ofa ABA lige su rasprodate. Klub se izvinjava svima koji nisu došli do ulaznice, jer je interesovanje za meč nezapamćeno! KK Crvena zvezda mts postaviće ispred dvorane ‘Aleksandar Nikolić’ video bim za sve koji žele da prate meč, a nemaju ulaznicu.

KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da su sve ulaznice za peti meč finala plej ofa ABA lige rasprodate!

Još od ranih jutarnjih časova na terenima na Malom Kalemegdanu i ispred prostorija kluba stvorila se ogromna gužva,nezapamćena kada je jedna utakmica Crvene zvezde u pitanju, čak i u evroligaškim okvirima.

Klub se zato izvinjavam svima koji nisu uspeli da dođu do ulaznice, i obaveštava sve zainteresovane, da će ispred tribine A (kod blagajne) hale „Aleksandar Nikolić” biti postavljen video bim kako bi svi oni koji žele mogli da prate utakmicu crveno-belih.

Svi ostali koji su došli do ulaznica mole se još jednom da fer i sportski navijaju, kao i da znatno ranije dođu u dvoranu, zbog velikog interesovanja i detaljnih kontrola na ulazima.