3
AdmiralBet ABA Liga

NEPRIJATNOST NA KONFERENCIJI ZA MEDIJE: Tomić novinaru – ‘A kad sam ja to rekao?’ (VIDEO)

Objavljeno: 19.04.19 u 22:21

Trener Milan Tomić ušao je u blagu diskusiju sa jednom novinarom na konferenciji za medije po završetku meča protiv Budućnosti.

Tomić je na početku konferencije istakao da je Zvezda kontrolisala dešavanja:

– Kontrolisali smo utakmicu 26 minuta, ali ako hoćemo da analiziramo utakmicu, Džeksonova trojka i Klarkova trojka, to je bilo presudan deo, kad je Budućnost povela a mi nismo mogli da se vratimo. Odlučili su mali detalji. Naše je da zaboravimo utakmicu, imamo poslednju, odlučujuću utakmicu kod nas. Moramo da odigramo bolje.

Potom se za reč javio novinar koji je Tomića prvo upitao za stanje Džoa Reglenda i Stratosa Perperoglua, da bi u drugom delu pitanja iznervirao trenera Crvene zvezde zatraživši od Tomića da prokomentariše atmosferu, s obzirom na to da je, navodno, nakon prvog meča rekao da je „atmosfera dosta uticala na ishod“, na šta trener kluba sa Malog Kalemegdana nije ostao nem:

– Za Reglenda i Perperoglua ćemo videti da li će biti spremni, istakao je Tomić, a potom je, nakon što je od novinara zatražio da ponovi pitanje, imao šta da kaže i o atmosferi:

– Kad sam ja rekao? Možda ste u pravu… Ne razumem pitanje? Šta želite da vam kažem?

Kada je novinar pojasnio da od Tomića želi da čuje utisak o atmosferi, trener Zvezde je dodao:

– Igramo na gostujućem terenu. Morali smo da ogiramo mnogo bolje, kao kad igramo u Beogradu. Pitanje je zašto smo izgubili utakmicu.

Tomića su potom upitali da li je Zvezda imala nekakav „plan B“:

– Plan B… Budućnost je u drugom poluvremenu odigrala izuzetno agresivno i oterala nas na pola terena, tako da nije to pitanje „plan B“, mi smo morali da odigramo tako da loptu primimo na liniji za tri poena, ne na pola terena. To je jedan od razloga poraza… Probali smo da igramo na centre, potom smo probali da promenimo igru spolja.

Tomić je potom upitan da prokomentariše zašto Filip Čović nije igrao više:

– Igrao je 16 minuta. Tako da… Mislite da je trebalo da igra više?, upitao je Tomić novinara.

Još jednom se Zvezdin strateg osvrnuo na odsustvo Reglenda i Perperoglua:

– Ne tražim nikakav alibi. Mi moramo da igramo, imamo tim i bez ta dva igrača, zaključio je Tomić.

Kompletnu konferenciju za medije možete da pogledate ovde:

(Youtube/Buducnost Voli)

0
0

3 Komentara

  1. Риверс је био тотално ван утакмице. И поред тога он игра у одлучујућим моментима?! Зашто?

    0
    0
    Odgovori
  2. Tomicu to si rekao i za proslu tekmu da su nas u trecoj otjerali od kosa,i sad isto uradili…imas tri dan da vidimo da nem se ne desi i da nas u petoj ne otjeraju od kosa.Smisli covece nesto nisi na skolskom igralistu vodis veliki klub.Sredi se!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter