0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ABA LIGA PRAZNI HALU: Zvezda juri trofej i Evroligu polupraznoj ‘Morači’?! (VIDEO)

Objavljeno: 19.04.19 u 09:19

Atmosfera na meču između Budućnosti i Crvene zvezde podsećala je više ratnoj nego košarkaškoj.

Nemile scene u ‘Morači’ dobijaju epilog. Disciplinska komisija ABA lige odlučila je da delimičnim pražnjenjem tribina sankcioniše Budućnost zbog loše organizacije meča. 

Diciplinska komisija ABA lige donela je odluku o kaznama za Budućnost zbog loše organizacije treće utakmice finalne serije plej-ofa sa Crvenom zvezdom. Na zvaničnom sajtu regionalnog takmičenja navedeno je da je diciplinski sudija Saša Pavličić – Bakić doneo odluku da zatvori deo tribina za četvrti meč koji je na programu u petak od 19 časova.

U odluci stoji da je Budućnost u obavezi da zatvori sva mesta pored parketa, kao sva i mesta na tribinama od podnožja svih tribina do trećeg reda.

Podsećamo, tokom utakmice koja je odigrana u sredu navijači Budućnosti su pljuvali igrače i rukovodstvo crveno-belih tokom izlaska na teren, ubacivali su predmete na parket, a u jednom trenutku došlo je do incidenta na delu tribine odmah iza klupe beogradskog tima.

Intervenisala je policija, deo navijača sišao je čak do parketa i vređao igrače i članove stručnog štaba, a malo je nedostajalo da dođe i do fizičkog kontakta.Na kraju se ispostavilo da je najglasniji u nasrtaju na naše košarkaše bio sin ministra policije Crne Gore Mevludina Nuhodžića, Amir.

Ovako je sve to izgledalo iz neposrednog ugla:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter