0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

VEČE IZNENAĐENJA: Fener poražen, i Žalgiris došao do brejka! (VIDEO)

Objavljeno: 18.04.19 u 22:11

Veče iznenađenja u Evroligi se nastavlja.

Nakon pobede Baskonije nad CSKA u Moskvi tu nije bio kraj iznenađenjima. Uspeli su i košarkaši Žalgirisa da naprave brejk i ‘zabibere’ plej-of. Fenerbahče je na svom terenu poražen od Žalgirisa sa 80:82.

Fenerbahče je samo u poslednjoj deonici opravdao ulogu favorita. Prvu deonicu izabranici Željka Obradovića dobili su ‘tesno’ sa 21:20, dok je Žalgiris dodao gas u nastavku i na poluvreme otišao uz prednost od 39:46. Do kraja treće deonice prednost Žalgirisa narasla je na +15. Poslednju deonicu turski tim dobio je ubedljivo sa 22:9, ali su se domaći kasno setili da dodaju gas i kroz cilj je uz minimalnu prednost prvo prošao Žalgiris. Na kraju meča bilo je 80:82!

Luiđi Datome bio je najefikasniji u poraženom timu sa 17 poena i 9 skokova, a pratili su ga Kostas Slukas (15 pts, 3 sk, 6 as) i Jan Veseli (11 pts). Marko Gudurić je meč završio sa 11 poena, Nikola Kalinić sa 4 uz 3 skoka i 2 asistencije.

Žalgiris je do trijumfa vodio Edgaras Ulanovas sa 20 poena, 7 skokova i 2 asistencije. Nejt Volters ubacio je 14 poena i zabeležio po dva skoka i dve asistencije.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter