0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: BUDUĆNOST VOLI

OGLASIO SE I ENIS POVODOM PLJUVANJA U ‘MORAČI’: I meni su to radili prošle sezone, nisam mogao da podignem peškir…

Objavljeno: 18.04.19 u 19:31

Bek koji je igrao prošlogodišnje finale oglasio se povodom dešavanja u ‘Morači’.

Dan nakon trećeg okršaja za šampionski prsten, atmosfera u podgoričkoj dvorani preuzela je primat u odnosu na dešavanja na terenu.

Videlo se sinoć na parketu ‘Morače’ dosta toga što ne bi smelo kada je reč o sportskoj manifestaciji. Igrači Crvene zvezde bili su na meti pristalica Plavih, a povodm svega viđenog na Tviteru se oglasio i Dilan Enis, koji je prošle sezone igrao u ovoj hali protiv Budućnosti.

Podgoričani su tada uspeli da slave na jednom meču u Beogradu, te dođu do ‘brejka’ i kasnije sa dve pobede osvoje šampionski prsten pred svojim navijačima. O svemu što se tada događalo u ‘Morači’, a potstaknut viđenim sinoć oglasio se Enis:

– U istoj ovoj hali su i mene pljuvali prilikom zagrevanja, pa sam onda morao da se pomerim i istežem na sredini terena. Onda se događalo isto kada bih sa klupe slavio poene svog tima. Morao sam da držim peškir na glavi tokom cele utakmice, napisao je Kanađanin, uz video koji je sve to dočarao.

Izabranici Jasmina Repeše sinoć su smanjili zaostatak u odnosu na klub sa Malog Kalemegdana, a trenutni rezultat u finalnoj seriji je 2:1 u korist crveno-belih. Četvrta po redu utakmica ovih timova na progremu je u petak od 19 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter